opc_loader

Menu

ergonomisch douchezitting

Douchezitje te verkrijgen in twee verschillende kleuren.

Belangrijkste voordelen van dit product:

  • ergonomische ondersteuning tijdens het douchen
  • een stevig, compact ontwerp dat eenvoudig te monteren is met bijgeleverde boormal 

Handicare kleur

452,50
SKU
LI2203.2006-02
Kunststof zitting, opklapbaar
ja
Zitbreedte
450mm
Zitdiepte
405mm
geschikt voor gebruikers tot
150 Kg
Voorzien van hygiene coating
ja

Een betrouwbare zitgelegenheid in de douche. 

De maatvoering van de zitting is afgeleid van de lichaamsmaten van de gebruikersgroep: het zitvlak dient immers goed ondersteund te worden, maar het moet ook mogelijk zijn om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen. De lichte textuur voorkomt onderuitglijden. De zitting heeft een ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes voorkomen wordt.

Door de organische vormen, materialen en gehanteerde productietechniek is het product ook eenvoudig schoon te maken. Zonder belasting watert het zitdeel automatisch af door de zithoek van drie graden.

De rugleuning biedt een prettige steun aan de rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Een actieve, opgerichte rug is een goede uitgangshouding voor het douchen en aangrenzende activiteiten. De rugleuning voorkomt huidcontact met een koude en natte tegelmuur. Tegelijkertijd blijft er voldoende ruimte om de armen te bewegen.

De rugleuning wordt direct op de muur bevestigd waardoor deze betrouwbaar en ruimtebesparend is. Door de verbinding met de zitting is een optimale verhouding tussen de zitting en de rugleuning gegarandeerd. 

Naast de prettige ondersteuning van de zitting en rugleuning is deze douchezitting ook voorzien van armleggers. Tijdens het zitten bieden de armleggers comfortabele steun aan de onderarmen. Door de lengte van de armleggers is het ook mogelijk er op te steunen tijdens het opstaan en gaan zitten. De voorzijde van de armlegger ligt prettig in de hand. De armleggers kunnen individueel opgeklapt worden, bijvoorbeeld voor een zijdelingse transfer. Het afsteunen van de armlegger in neergeklapte stand vindt plaats aan de achterzijde van de rugleuning, waardoor klemgevaar voor vingers, huid of haren nihil is.

ergonomisch douchezitting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
ergonomisch douchezitting
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor ergonomisch douchezitting

Laatst bekeken items