opc_loader

Menu

Ergonomische douchezitting

Artikelnr: 9131103

De maatvoering van de zitting is afgeleid van de lichaamsmaten van de gebruikersgroep: het zitvlak dient immers goed ondersteund te worden, maar het moet ook mogelijk zijn om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen. De lichte textuur voorkomt onderuitglijden. De zitting heeft een ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes voorkomen wordt.

Door de organische vormen, materialen en gehanteerde productietechniek is het product ook eenvoudig schoon te maken. Zonder belasting watert het zitdeel automatisch af door de zithoek van drie graden.

232,50
SKU
LI2201.2006-02
Kunststof zitting, opklapbaar
ja
Zitbreedte
450mm
Zitdiepte
405mm
geschikt voor gebruikers tot
150 Kg
Voorzien van hygiene coating
ja

Een douchezitje wordt vast op de muur gemonteerd waardoor de gebruiker verzekerd is van een veilige houding en een mogelijkheid om rustig te kunnen zitten. 

Na gebruik kan de zitting worden opgeklapt. Zo neemt deze minder ruimte in wanneer andere mensen de douche staand willen gebruiken. 

De Handicare producten worden door gecertificeerde monteurs, bij u geïnstalleerd.

Onze professionele monteurs, hebben allemaal een cursus gevolgd om ook u te adviseren welke hoogte alles aangebracht moet worden.

Ergonomische douchezitting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ergonomische douchezitting
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ergonomische douchezitting

Laatst bekeken items