opc_loader

Menu

Zachte douchezitting

Deze douchezitting heeft een zachte zitting van polyurethaan (PUR) waardoor hij geschikt is voor personen die langere tijd plaats nemen op een douchezitting en/of kwetsbaar zijn bij het zitvlak. De zitting heeft een open voorzijde zodat het uitvoeren van intieme hygiëne mogelijk is zonder op te hoeven staan. Tevens is het mogelijk om een ondersteek te gebruiken. Hiervoor zijn geleiderails aangebracht aan de onderkant van de zitting. De PUR-zitting is opklapbaar van het buisframe, wat het reinigen van de onderzijde eenvoudiger maakt.

Handicare kleur

794,75
SKU
LI2223.0211-02
Kunststof zitting, opklapbaar
ja
Zitbreedte
425mm
Zitdiepte
415mm
geschikt voor gebruikers tot
150 Kg
rugleuning van HT-bekleding
ja

Het rugdeel van de douchezitting is voorzien van HT-bekleding, een strak verlijmd doek dat zich enigszins vormt naar het lichaam tijdens gebruik.

De armleggers bieden comfortabele steun aan de onderarmen tijdens het zitten. Door hun lengte is het ook mogelijk op de armleggers te steunen tijdens het opstaan en gaan zitten. De voorzijde van de armleggers ligt prettig in de hand.

De armleggers kunnen individueel worden opgeklapt, wat gemakkelijk is tijdens een zijwaartse transfer. De armleggers zijn bestand tegen de krachten die er tijdens zijwaarts schuiven op uitgeoefend worden.

De armleggers steunen in neergeklapte stand af aan de achterzijde van de rugleuning, waardoor het klemgevaar voor vingers, huid en haren nihil is.

De douchezittingen met zachte zitting kunnen worden voorzien van een hulppootset. Voor de Soft shower seats van Handicare is alleen de hulppootset LI2214.001x-xx toepasbaar.  Dit wordt aangeraden bij gebruikers met een lichaamsgewicht, groter dan 100 kg, of wanneer er twijfel bestaat over de sterkte van de wand waarop de zitting gemonteerd wordt. De hulppootset is geschikt voor douchezittingen met een zithoogte van 490 tot 640 mm, gemeten van de vloer tot bovenkant zitting.

Zachte douchezitting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zachte douchezitting
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zachte douchezitting

Laatst bekeken items