opc_loader

Menu

Montage service

Montageservice

 

Decorabad onderscheidt zich door het leveren van een professionele montageservice, die in de meeste gevallen gratis is. Onze vakkundige en ervaren monteurs zijn niet alleen toegerust met het beste gereedschap (zoals diamantboren en leidingscanners), maar zijn ook in staat om u te adviseren aangaande de juiste plaatsing van de accessoires.

Met het monteren van de accessoires wordt de nieuw geplaatste badkamer pas echt úw badkamer. En juist daarom is het zo belangrijk dat de monteur begrijpt hoe u uw badkamer wil gaan gebruiken en welke sfeer deze moet uitademen. Door bijvoorbeeld oog te hebben voor de tegellijn, kunnen de accessoires veel mooier uitkomen dan wanneer deze lukraak geplaatst worden. En uiteraard moet alles bijdragen aan een optimaal gebruiksgemak en het ervaren van luxe, terwijl de veiligheid ten alle tijden gegarandeerd blijft.

Onze monteurs hebben allen jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd voor het plaatsen van Handicare producten. 

Bij een besteding in onze webwinkel van tenminste € 350,-  bieden wij de montageservice gratis aan klanten in Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland. Als u in een andere regio woont, neemt u dan gerust even contact met ons op, want als wij de afspraak kunnen combineren met een andere klant, rekenen wij alsnog geen voorrijkosten. 

En ook indien u geen accessoires bij Decorabad heeft ingekocht maar toch gebruik wil maken van onze montageservice, bent u uiteraard van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

Maak een afspraak  06 - 17 244 775

Of vul het contact formulier in.

Met vriendelijke groet, Decorabad.nl