opc_loader

Menu

Linido

Decorabad heeft al 10 jaar ervaring met het monteren van Handicare artikelen, Decorabad monteurs met een Handicare certificaat. 

Met veiligheid voorop en met aandacht voor ergonomie, bruikbaarheid en duurzaamheid ontwikkelt en produceert Handicare al  80 jaar kwaliteitsproducten die voorzien in de behoefte van de proffessionele markt

Direct Healthcare Group

Mensen worden niet alleen steeds ouder, maar zij blijven ook steeds langer zelfstandig thuis wonen. Dat wil de overheid, die graag bespaart op de zorgkosten, maar dat willen de ouderen natuurlijk vooral ook zelf. Maar… dan moet de thuisomgeving natuurlijk wel veilig zijn. En aangepast aan de gebreken en beperkingen die nu eenmaal bij de ouderdom horen. Vooral in de badkamer, waar door glibberigheid helaas maar al te vaak valpartijen voorkomen, moet er aandacht worden besteed aan de veiligheid. Er moeten handgrepen geplaatst worden op de juiste posities en het moet ten alle tijden mogelijk zijn om er even bij te gaan zitten, ook onder de douche.

Het van oorsprong Noorse bedrijf Handicare heeft zich toegelegd op het leveren van voorzieningen en hupmiddelen, waarmee ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Het productaanbod van Handicare omvat niet alleen wandbeugels en handgrepen, maar ook douchezittingen en toiletbeugels.

Decorabad is één van de weinige gecertificeerde Handicare monteurs in Nederland. Onze monteurs zorgen niet alleen dat de beugels, zitjes, etc. veilig en stevig gemonteerd worden, maar denken ook met u mee als het gaat om gebruiksgemak voor uw specifieke situatie. Kunt u makkelijk bij de handgreep? Waar wilt u zich na het douchen graag afdrogen? Kunt u het douchezitje makkelijk uitklappen? Wij zorgen dat de Handicare accessoires zo gemonteerd worden, dat ze niet alleen de veiligheid