opc_loader

Menu

Compact shower seat

Artikelnr: 9286145

De Compact douchezitting is ontworpen met aandacht voor alle details en biedt comfort in de moderne badkamer. Deze douchezitting is door zijn kleine formaat werkelijk overal te plaatsen.
Ideaal voor een de kleinere badkamer waar deze zitting volledig tot zijn recht komt. Neergeklapt is het een stijlvol element in de douche en vraagt weinig ruimte omdat hij slechts 4 cm diep is.

Douchezitting met Scandinavisch design. Ontworpen voor de huiselijke omgeving. Zitting gemaakt van Corian, dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en slijtvastheid.

348,50
SKU
L12201.2013-02
Kunststof zitting, opklapbaar
ja
Zitbreedte
265mm
Zitdiepte
330mm
geschikt voor gebruikers tot
150 Kg

De handicare producten worden door gecertificeerde monteurs, bij u geïnstalleerd.

Onze professionele monteurs, hebben allemaal een cursus gevolgd om ook u te adviseren welke hoogte alles aangebracht moet worden.

Een betrouwbare zitgelegenheid in de douche. 

De maatvoering van de zitting is afgeleid van de lichaamsmaten van de gebruikersgroep: het zitvlak dient immers goed ondersteund te worden, maar het moet ook mogelijk zijn om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen. De lichte textuur voorkomt onderuitglijden. De zitting heeft een ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes voorkomen wordt.

Door de organische vormen, materialen en gehanteerde productietechniek is het product ook eenvoudig schoon te maken. Zonder belasting watert het zitdeel automatisch af door de zithoek van drie graden.

Compact shower seat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Compact shower seat
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Compact shower seat

Laatst bekeken items