opc_loader

Menu

Badlaken rek 80cm Axor UNi

Artikelnr: 42833

Het accessoireprogramma  Universal omvat tijdloze en elegante producten, die los ingezet of flexibel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door hun universele design harmoniëren ze met vele Axor collecties en zeer uiteenlopende stijlwerelden. 

Bekijk gehele Axor Universal serie, klik hier.

AXOR kleur

385,25
Wandmodel
ja
16 Verschillende finishen
ja
lengte
80cm
Axor special finishen levertijd
10 weken
kleur
12 verschillende finishen

Handdoekhouders

Zoals u in de verzameling van door ons geselecteerde producten kunt zien, bestaan er handdoekhouders in vele soorten en maten. Belangrijk is dat de handdoekhouder zowel met als zonder handdoek erop goed past in de sfeer van de badkamer. En natuurlijk is het minstens zo belangrijk dat de handdoekhouder dusdanig is bevestigd dat uw handdoek snel droogt en altijd makkelijk te grijpen valt.

AXOR finishplus.Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Badlaken rek 80cm Axor UNi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Badlaken rek 80cm Axor UNi
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Badlaken rek 80cm Axor UNi

Laatst bekeken items