opc_loader

Menu

AXOR

                           

Axor accessoires

Hoogwaardige extra's voor de individuele badkamer

Rond uw eigen wellness-badkamer af met de badkameraccessoires van Axor. Deze passen in zeer uiteenlopende stijlwerelden en zorgen voor perfect gevormde accenten. Van handige planchetten, handdoekrekken en zeepdispensers tot en met prachtig vormgegeven verlichting aan de spiegel en nog veel meer. De hoogwaardige accessoires kunnen met vele Axor collecties worden gecombineerd en vervullen verschillende comfortwensen.

35 Artikelen

Axor accessoires

Badkamer en keuken met één stijl inrichten

Met de grote selectie aan Axor accessoires heeft u altijd het juiste product bij de hand als het om het inrichten van badkamer en keuken in een bepaalde stijl gaat. Overtuig uw klanten met zinvolle aanvullingen op esthetisch hoog niveau, die ook voldoen aan de meest veeleisende comfortbehoeften.

Axor accessoires zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met wereldwijd toonaangevende designers en passen niet alleen bij vele badkamercollecties van Axor, maar bieden met hun vele varianten de juiste oplossing in de meest uiteenlopende stijlwerelden – of deze nu puristisch, organisch of klassiek van aard zijn. De afzonderlijke elementen zijn door het gebruik van hoogwaardige materialen en hun tijdloze design uiterst geschikt voor de luxere badkameruitrusting.

Producten van het merk Axor

Buitengewone collecties voor individuele badkamerinrichtingen

Axor toont de diversiteit en de fascinatie van individuele levensstijlen in de badkamer - zo individueel en verschillend als de mensen zelf. Met Axor maakt de ontwerper gebruik van de veelzijdigheid van individuele designstijlen en presenteert hij zijn klanten badkamerdromen en uitstekende producten, die in samenwerking met gerenommeerde designers zijn ontstaan en internationaal talrijke prijzen hebben gewonnen.

Dankzij Axor Manufaktur bieden wij de mogelijkheid om nog doelgerichter in te kunnen spelen op specifieke wensen van uw klant: hiertoe behoren bijzondere kleuren, persoonlijke logo's en teksten. Daarnaast kunnen de hoogte van de kraan en de lengte van de uitloop of grepen aan de eisen van de klant en de gewenste badkamerarchitectuur aangepast worden.

De Axor designercollecties bieden u de kans om samen met uw klant de complete badkamer opnieuw vorm te geven op basis van zijn levensstijl en badkamerdromen.