opc_loader

Menu

Closetrolhouder - Axor UNi

Artikelnr: Universal-3

Het accessoireprogramma  Universal omvat tijdloze en elegante producten, die los ingezet of flexibel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door hun universele design harmoniëren ze met vele Axor collecties en zeer uiteenlopende stijlwerelden. 

Bekijk gehele Axor Universal serie, klik hier.

222,75
SKU
42836000
Model
Wandmodel
Klep
Met klep
Kleur
12 verschillende finishen
Axor special finishen levertijd
10 weken

Toiletrolhouders

Een toiletrolhouder draagt in hoge mate bij aan de uitstraling van de toiletruimte. Het is daarom van belang dat het design ervan goed past bij het uitgekozen sanitair. Tevens is de plek van bevestiging erg belangrijk. De toiletrolhouder moet immers het comfort van het toiletgebruik verhogen en zeker niet in de weg staan; ook niet wanneer de houder gevuld is met een dikke rol papier.

AXOR finishplus.Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Closetrolhouder - Axor UNi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Closetrolhouder - Axor UNi
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Closetrolhouder - Axor UNi

Laatst bekeken items