opc_loader

Menu

Zeepdispenser met planchet Axor UNi

Artikelnr: Universal-13

Het accessoireprogramma  Universal omvat tijdloze en elegante producten, die los ingezet of flexibel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door hun universele design harmoniëren ze met vele Axor collecties en zeer uiteenlopende stijlwerelden. 

Bekijk gehele Axor Universal serie, klik hier.

310,75
SKU
42819000
Wandmodel
ja
Gesatineerd kristalglas
ja
Axor special finishen levertijd
10 weken
kleur
12 verschillende finishen

Zeepdispensers.

Uit je handen glippende zeepjes zijn erg irritant en vaak zelfs gevaarlijk. Wij adviseren dan ook aan onze klanten om in plaats van losse zeepjes in de badkamer te werken met vloeibare zeep. En hiervoor bieden wij dan ook dispensers die aan de wand gemonteerd kunnen worden en dus niet los op de wastafel of fontein hoeven te staan. Zo kunt u alles makkelijk schoonhouden en stoot u de dispensers niet per ongeluk om. 

AXOR finishplus.Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Zeepdispenser met planchet Axor UNi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zeepdispenser met planchet Axor UNi
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zeepdispenser met planchet Axor UNi

Laatst bekeken items