opc_loader

Menu

Closetborstel garnituur Axor UNi

Artikelnr: Universal-1

Het accessoireprogramma  Universal omvat tijdloze en elegante producten, die los ingezet of flexibel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door hun universele design harmoniëren ze met vele Axor collecties en zeer uiteenlopende stijlwerelden. 

Bekijk gehele Axor Universal serie, klik hier.

264,75
SKU
42835000
wandmodel
ja
Gesatineerd kristalglas
ja
Witte toiletborstel
ja
Axor special finishen levertijd
10 weken
kleur
12 verschillende finishen

Toiletborstel garnituur

We hopen allemaal dat onze mede-toiletgebruikers ze gebruiken, maar hebben tegelijkertijd toch ook liever niet dat ze al te veel in het zicht hangen….  De design toiletborstels die wij aanbieden hebben een keurige, fraaie vormgeving en worden op een discrete plek aan de wand bevestigd, zodat u er gemakkelijk onder schoon kunt maken, maar de borstel toch altijd voor het grijpen hangt.

AXOR finishplus.

Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Closetborstel garnituur Axor UNi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Closetborstel garnituur Axor UNi
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Closetborstel garnituur Axor UNi

Laatst bekeken items