opc_loader

Menu

10 Uur in de ochtend aan gekomen bij een klant om een Bruynzeel spiegelkast op te hangen en verlichting aan te sluiten.

Belde aan en een heel klein, oud vrouwtje deed open. ondanks haar leeftijd was het een pittige tante die bovendien bijzonder aardig was.Kopje koffie met een koekje en niet te vergeten een kleedje over de tafel.

op de plek waar de spiegelkast moest hangen was nog een spiegel die verwijderd moest worden. En natuurlijk was de spiegel geplakt voor 15 jaar. Zonder de spiegel te beschadigen was het niet mogelijk om deze te verwijderen, en natuurlijk kreeg ik een sneetje in mijn vinger. Zo lief dat ze was kreeg ik meteen een pleister die speciaal voor de vingers waren.

ik heb alles opgemeten en afgetekend waar ik moest boren, heb toch besloten om even een nieuwe boor te halen uit de auto. Bij terugkomst vertelde ze heel blij dat ze de muur even snel had schoon gemaakt want ze zag wat plekjes. Ik moest er wel om lachen deze plekjes waren mijn boor punten, ben eigenlijk met een lach overnieuw begonnen.

bij de toilet heb ik voor haar nog even extra een planchet en handdoek haakje op gehangen. Wie weigert zo’n klein en zeer lief oud vrouwtje. Ze bedankte me zeer en maakte nog een excuus voor het schoonmaken.

Bij vertrek liep ze nog naar mij toe en had iets knisperigs in haar hand en wou dat aan mij geven. ik dacht een fooitje, dat is echt niet nodig.

Nee hoor ik vergiste me het waren twee extra pleisters.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.