opc_loader

Menu

Ook zaken die wij niet op onze site hebben staan kunnen wij vaak leveren.

Afgelopen vrijdag had ik een afspraak in de showroom in Bunnik.

Het was een heel gezellig gesprek, we gingen door op de voet waar wij waren gebleven toen zij bij mij het sanitair besproken voor hun nieuwbouwwoning.Zij hadden zich al goed georiënteerd en vroegen mij of dat wij ook accessoires van Keuco kunnen leveren.Dit hebben wij niet op de site staan, en kunnen wij wel leveren.Ook de documentatie is aanwezig en dus ook hierin kunnen wij een goed advies geven.

Zij hadden deze accessoires ook al in hun huidige woning en die bevielen uiterst goed.Zodoende pakte ik het boek van Keuco en al snel hadden we de serie gevonden die zij graag wilden hebben.

Zij hadden voor de serie Edition 11 gekozen een hele mooie rechthoekige en tijdloze serie.En nadat wij samen de tekeningen van de badkamer en toilet hadden bekeken kon ik mijn advies geven omtrent benodigde accessoires en ook nog tips geven wat handig is.

Wij (ik en mijn man) vonden deze serie ook heel mooi en hebben deze dan ook direct bij ons op de site gezet.

We hebben de artikelnummers aangevraagd bij Gevierdales en nagevraagd bij Keuco.Allemaal speciaal aangemaakt voor onze klanten. 

En wij zijn dan ook blij om deze nieuwe serie op onze site te kunnen aanbieden.

De belangrijkste succesconstanten van KEUCO zijn ultramoderne, technisch innovatieve producten, het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau een uitgesproken design en de modernste productiefaciliteiten.

KEUCO-producten zijn het resultaat van intensief ontwikkelingswerk, het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige verwerking. Voor optimale resultaten is een mix van hightech-productie en uitgebreid handarbeid vereist. Voor bepaalde vormen is handmatig werk essentieel. Dit omvat met name het slijpen van bepaalde vormen. KEUCO-producten maken indruk dankzij hun onberispelijke oppervlakken, maximale duurzaamheid en perfecte functionaliteit. Elk artikel wordt afzonderlijk gecontroleerd vóór aflevering. 

KEUCO-producten worden tegenwoordig in Duitsland geproduceerd en wereldwijd verkocht. In Hemer wordt messing en gegoten zink verwerkt. Dankzij de moderne galvanisering worden er kranen en accessoires met perfecte chroomoppervlakken geproduceerd. 

In Gütersloh worden spiegelkasten van hoge kwaliteit gemaakt van aluminium en spiegels, en in Bünde heeft KEUCO de expertise in huis voor badkamermeubels.

Kortom; wij zijn heel blij met deze tip, en presenteren vol trots de Keuco Edition 11 serie

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.