opc_loader

Wensenlijst

Zachte toiletzitting

Een toiletbezoek kan vervelend of zelfs pijnlijk zijn door de aanwezigheid van een koude, harde toiletbril. Mensen met een gevoelige of dunne huid kunnen hier moeite mee hebben.

De Handicare Comfort-seat biedt een zachte toiletzitting waardoor het zitten comfortabeler wordt. Het schuim neemt snel de lichaamstemperatuur aan en vormt zich naar het lichaam van de gebruiker zodat de druk beter verdeelt wordt over het zitvlak. Dit is ook prettig voor personen die langere tijd gebruik maken van het toilet, bijvoorbeeld door een moeilijke stoelgang.

Artikelnummers
SKU:
LI09506.316
Zet op wensenlijst
381,25
Beschrijving

Kenmerkend voor de vormgeving zijn de afgeronde randen die voor meer zitcomfort zorgen en de bredere voorzijde die voor een stabielere houding zorgt. De gebruiker voelt de steun bij de onderbenen zowel in zit als in staande positie. Dit geeft een veiliger gevoel en net dat beetje meer steun om zelfstandig te kunnen functioneren.

Het materiaal bestaat uit een gepatenteerde samenstelling van twee soorten schuim met een waterdichte afwerking. De gesloten celstructuur maakt de Comfort-seat praktsich en eenvoudig reinigbaar, zowel aan de boven- als onderzijde.

De Comfort-seat wordt als een gewone toiletbril bevestigd, gebruik makend van de gaten in het keramiek. Bevestigingsmaterialen in roestvast staal worden meegeleverd. De Comfort-seat is beschikbaar in de discrete kleur grafiet.

De Comfort seat is NIET geschikt voor het maken van zijwaartse transfers!

De belangrijkste voordelen van deze toiletzitting zijn:

  • De zachte toiletzitting past op standaard keramiek
  • De brede voorzijde biedt extra steun aan onderbenen, zowel in zit als staande
  • Eenvoudig reinigbaar voor optimale hygiëne

Extra informatie

Beoordelingen ()
Zachte toiletzitting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zachte toiletzitting


Aanbevolen artikelen: