opc_loader

Menu

Clou

Clou

Innoveren én topdesign én kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs, dat is wat ons bij Clou dagelijks bezighoudt. Wij beheersen ons productieproces tot in de puntjes. 
Onze vernieuwingsdrang inspireert onze ontwerpers en onze ontwikkelaars. Onze heldere visie op badkamer-, toilet- en sanitaire producten borgt een consistente lijn in ons productaanbod. Toonaangevende ontwerpers weten met hun designkwaliteit, vak- en materialenkennis op een juiste manier vorm te geven aan Clou-producten. 

In ons assortiment vindt u niet alleen design wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken ons aanbod echt compleet. Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer u in toilet of design badkamer ook nastreeft, Clou inspireert u graag.

18 Artikelen

design_ badkamers


Sinds 1992 is Clou importeur en groothandel van producten voor design badkamers en toiletten. Wij vertegenwoordigen ook het Italiaanse topmerk Lineabeta. Sinds 2000 ontwikkelen en produceren wij ook toilet- en design badkamer producten in eigen beheer, onder eigen merk. De intensieve samenwerking met een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers levert een uitgebalanceerde collectie op die onze passie voor schoonheid, vorm en functie in optima forma representeert. Betaalbaarheid en kwaliteit houden wij daarbij nauwlettend in de gaten.