opc_loader

Menu

Showroom afspraak

 

  Felicia van Veenendaal    Marcel Soerdien

  Sales                                Eigenaar 

  felicia@decorabad.nl       marcel@decorabad.nl 

                                         06 -17 244 775

Showroom Interium

Rumpsterweg 8B

3981 AK Bunnik

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Donderdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00- 17.00uur

SHOWROOMBEZOEK

Op decorabad.nl kunt u alle badkameraccessoires online bestellen. Op ieder gewenst moment, vanuit uw luie stoel en altijd in slechts enkele muisklikken. In de praktijk werkt dat echter vooral goed wanneer u precies weet wat u wilt. Maar wij hebben geleerd dat veel van onze klanten dat nog helemaal niet precies weten. Zij twijfelen en zijn op zoek naar antwoorden op vragen als: hoeveel bergruimte heb ik nodig in mijn nieuwe badkamer? Welke accessoire-serie past er nou goed bij het door mij uitgezochte sanitair?

Decorabad helpt u graag bij het beantwoorden van dergelijke vragen en wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Daar kunnen wij u vakkundig adviseren en kunt u de verschillende accessoires ook daadwerkelijk even in de hand houden. En juist doordat onze showroom te vinden is in het centraal gelegen badkamer experience-centre van Gévier-Dales, kunt u ook goed de combinatie van de accessoires tot uw toekomstige badkamer zien. Precies zoals het bij u thuis straks ook zal zijn!

Een afspraak voor een showroombezoek kunt u maken door de contactpagina in te vullen, of door ons te bellen op: 06 - 17 244 775

                                                                 Wij ontvangen u graag in de showroom, een kopje koffie staat altijd voor u klaar.