opc_loader

Menu

Zeepdispenser - Geesa 48

Artikelnr: Wynk-11

Een zeepdispenser in stijl met de rest van de badkamer of toilet biedt niet alleen comfort, maar ook elegantie en een schitterende uitstraling. De zeepdispenser wordt strak aan de muur bevestigd, wat schoonmaken van de wastafel vereenvoudigt. De zeepdispenser kan ook uitstekend gebruikt worden als shampoo of douchegel dispenser onder de douche of bij het bad. Een stijlvol gezicht om meerdere dispensers naast elkaar op de wand te monteren. Gemaakt van glanzend chroom combineert de zeepdispenser perfect met de andere artikelen uit de Wynk collectie.

Bekijk nu ook de gehele serie Geesa Wynk.

80,00
SKU
914516-02
Wandmodel
ja
Chroom
ja
Gesatineerd kristalglas
ja
kunststof zeeppompje
ja
Dispenser inhoud
200ml

Zeepdispensers.

Uit je handen glippende zeepjes zijn erg irritant en vaak zelfs gevaarlijk. Wij adviseren dan ook aan onze klanten om in plaats van losse zeepjes in de badkamer te werken met vloeibare zeep. En hiervoor bieden wij dan ook dispensers die aan de wand gemonteerd kunnen worden en dus niet los op de wastafel of fontein hoeven te staan. Zo kunt u alles makkelijk schoonhouden en stoot u de dispensers niet per ongeluk om. 

Geesa Wynk collectie: Puur en verrassend als de natuur. Strakke lijnen worden af gewisseld met subtiele curves die de serie een tijdloze elegantie verlenen. Een collectie die naadloos past in een veelvoud van badkamer interieurs.

Zeepdispenser - Geesa 48 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zeepdispenser - Geesa 48
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zeepdispenser - Geesa 48

Laatst bekeken items