opc_loader

Wensenlijst

Reserve rolhouder N. collectie

Artikelnr: Nemox 4

Een reserverolhouder is een elegante en functionele manier om toiletrollen op te bergen. Gemaakt van glanzend chroom combineert de reserverolhouder perfect met de andere artikelen uit de Nemox collectie.

Bekijk nu ook de gehele serie Nemox-Collection

Artikelnummers
SKU:
916512-02
Kenmerken
Wandmodel:
ja
Chroom:
ja
1 Toiletrol:
ja
Zet op wensenlijst
74,00
Beschrijving

Reserve rolhouders.

We komen het helaas maar al te vaak tegen: in een prachtige badkamer, waarvoor de accessoires met grote zorg zijn uitgekozen, staat plompverloren een armoedige stapel wc-papierrollen boven op de spoelbak. Natuurlijk, het is handig en raadzaam om altijd voldoende toiletpapier bij de hand te hebben, maar de voorraad hoeft toch niet als brandhout opgestapeld te worden. Lege bierflessen staan er in hun krat nog geordender bij!

Gelukkig valt dit probleem makkelijk op te lossen. Decorabad biedt diverse reserverolhouders, die goed bij de overige accessoires passen. Zo heeft u altijd een extra rol bij de hand, maar ontsiert de voorraad, uw met zorg uitgekozen badkamer toch niet.

Extra informatie

Geesa Nemox collectie: Verchroomd messing, verchroomd Zamac, en gepolijst RVS. deze serie staat voor subtiel. Gelijktijdig ook voor functioneel. De ronde vormen zijn gave, gestileerde accenten. Onopvallend aanwezig en universeel inzetbaar.

                                                                                                                        

Beoordelingen ()
Reserve rolhouder N. collectie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Reserve rolhouder N. collectie


Aanbevolen artikelen: