opc_loader

Menu

Reserver rolhouder Trend

Artikelnr: Trend-4

De serie trend staat voor hoogwaardige materialen met tal van mogelijkheden. Met perfecte hoeken en rondingen op de juiste plaatsen. Een elementaire inrichting die uw badkamer op slimme wijze functioneel maakt. Het beste: de inrichting komt u ook qua prijs tegemoet.

Bekijk nu ook de gehele serie Trend collectie

78,50
SKU
020500100
Wandmodel
ja
Chroom
ja
1 Toiletrol
ja

Reserve rolhouders.

We komen het helaas maar al te vaak tegen: in een prachtige badkamer, waarvoor de accessoires met grote zorg zijn uitgekozen, staat plompverloren een armoedige stapel wc-papierrollen boven op de spoelbak. Natuurlijk, het is handig en raadzaam om altijd voldoende toiletpapier bij de hand te hebben, maar de voorraad hoeft toch niet als brandhout opgestapeld te worden. Lege bierflessen staan er in hun krat nog geordender bij!

Gelukkig valt dit probleem makkelijk op te lossen. Decorabad biedt diverse reserverolhouders, die goed bij de overige accessoires passen. Zo heeft u altijd een extra rol bij de hand, maar ontsiert de voorraad, uw met zorg uitgekozen badkamer toch niet.

Emco trend Serie.Deze serie heeft de stijlelementen van zinkdruk, gegalvaniseerd. Het is een design met rechthoekige vormen en een strakke ronde afwerking.

Reserver rolhouder Trend heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Reserver rolhouder Trend
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Reserver rolhouder Trend

Laatst bekeken items