opc_loader

Menu

box voor vochtige doekjes

Artikelnr: System2-22

De serie system2 is buitengewoon omvangrijk – en rijk aan individualiteit. system2 beantwoordt aan de behoeften van ieder individu als het gaat om de eisen die aan een moderne badkamer worden gesteld.

De gehele serie system-2, klik hier.

98,00
SKU
353900101

Box voor vochtige doekjes.

Of het nu komt omdat onze billetjes steeds gevoeliger worden, of doordat we gewoon beter bewust zijn van de noodzaak om na de stoelgang zo hygiënisch mogelijk te reinigen; feit is dat er steeds vaker gebruik gemaakt wordt van vochtig toiletpapier.

En het spreekt voor zich dat vochtig toiletpapier bewaard moet worden in een speciale, luchtdichte verpakking en daarom wordt het geleverd in plastic doosjes. Plastic doosjes die, hoe praktisch ze ook zijn ontworpen, grote afbreuk doen aan het design van uw badkamer. Wij adviseren dan ook aan mensen die graag vochtige doekjes gebruiken, of deze klaar willen hebben staan voor hun gasten, om die lelijke plastic verpakkingen te camoufleren met één van onze fraai vormgegeven boxen.

Emco System 2 serie:De System 2 is een zeer populaire serie, met stijlelementen van rechthoekig elementen, met een subtiele ronde afwerking. De badgrepen zijn van hoge kwaliteit. Zeer functioneel en tegelijk ook decoratief. Top serie.

box voor vochtige doekjes heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
box voor vochtige doekjes
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor box voor vochtige doekjes

Laatst bekeken items