opc_loader

Menu

“OVER ONS”

DECORABAD: THE FINISHING TOUCH VOOR UW BADKAMER

De tijd dat de badkamer uitsluitend een functionele ruimte was, ligt ver achter ons. Steeds meer mensen beschouwen de badkamer als een plek om tot rust te komen. De luxe en het comfort die geboden worden in een moderne badkamer dragen in hoge mate bij aan de beleving van de persoonlijke lifestyle. Zij een rustgevend tegenwicht tegen het hoge tempo van onze veeleisende maatschappij.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen bij het betrekken van een nieuwe woning veel tijd en zorg besteden aan het samenstellen van de badkamer. Het alleen maar uitkiezen van het sanitair, de tegels en de kranen is daarbij echter niet voldoende. Het zijn juist de accessoires die de badkamer helemaal af maken. En het zijn ook de accessoires die de badkamer persoonlijk en echt van u maken. De accessoires brengen een badkamer tot leven; zij vormen de finishing touch.

En juist omdat de accessoires zo belangrijk zijn, is het best vreemd dat veel mensen nauwelijks zorg besteden aan het uitkiezen ervan. En helaas komt het ook regelmatig voor dat een nieuw geplaatste badkamer volledig geruïneerd wordt door het onvakkundig aanbrengen van accessoires. Tegels breken, er wordt dwars door waterleidingen geboord, aangebrachte plankjes komen onder het gewicht van één flesje aftershave alweer los van de muur… Gelooft u ons: wij hebben het echt allemaal gezien!

ONS TOTAAL CONCEPT

Wij leveren niet alleen accessoires van alle A-merken, maar begeleiden u ook graag in het maken van de juiste keuzes, om zo te waarborgen dat de accessoires die u uitkiest goed passen bij uw nieuwe badkamer. Tevens bieden wij een professionele montage-service, die in de meeste gevallen kosteloos is.

A-MERKEN

Juist omdat de accessoires de slagroom op de badkamertaart zijn en in hoge mate bijdragen aan de algehele beleving en uitstraling van de badkamer, hebben een selectie gemaakt uit de mooiste series van de A-merk leveranciers. Wij leveren producten van  EMCO, GEESA, BRUYNZEEL, DETREMMERIE en LOOOX en staan volledig garant voor de kwaliteit van de door ons aangeboden accessoires.

GRATIS MONTAGE

Wanneer u voor meer dan € 350,- bij ons besteld, komen wij de aangeschafte accessoires graag geheel kosteloos bij u monteren. Hiertoe gebruiken wij uitsluitend professioneel gereedschap, zoals diamantboren. Ook beschikken wij over scanapparatuur, die de loop van water- en gasleidingen achter de wand in kaart kunnen brengen. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: onze professionele monteurs adviseren u ook graag over de exacte locatie voor het aanbrengen van de accessoires, zodat optimaal gebruiksgemak gegarandeerd is.

PARTNERS

Naast het samenwerkingsverband dat wij hebben met de eerdergenoemde A-merk leveranciers heeft Decobad ook een partnership met de gerenommeerde sanitair-leverancier Gévier. Dit heeft onder meer als groot voordeel dat wij de beschikking hebben over een showroomlocatie waar wij u desgewenst voor een persoonlijk adviesgesprek kunnen ontvangen.

INTERESSE

Wij hopen dat u in de door ons gemaakte selectie de producten van uw keuze zult aantreffen. Indien u behoefte heeft aan nader advies, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Desgewenst kunnen wij ook een afspraak voor een nader adviesgesprek met u maken.