opc_loader

Menu

Keuco

Wij veranderen de badkamer in een ruimte van persoonlijk welzijn. Daarvoor zorgen onze producten, die de klant meerwaarde bieden dankzij een perfecte combinatie van esthetiek en functie, traditie en innovatie. Hoogste kwaliteit en duurzaamheid dragen bij aan het succes.

50 Artikelen

Sinds de oprichting in 1953 heeft het bedrijf, dat nog altijd een familiebedrijf is, zijn assortiment continu uitgebreid. Van de oorspronkelijke specialist en marktleider op het gebied van hoogwaardige badkameraccessoires is KEUCO vandaag de dag uitgegroeid tot een complete leverancier van badkamerinrichting met fabrieken in Hemer, Gütersloh en Bünde in Duitsland. Het assortiment omvat in totaal meer dan 6.000 verschillende producten uit de categorieën kranen, accessoires, verlichting en spiegels, spiegelkasten, wastafels en badkamermeubels. Alle KEUCO-producten zijn ontwikkeld, ontworpen, gepland en vervaardigd in Duitsland en worden wereldwijd geëxporteerd vanuit het hoofdkantoor in Hemer.
In 1953 richtten Paul Keune, Hermann Bönner, Josef Himrich en Eduard Baron de Becker Remy het bedrijf "Paul Keune & Co. KG" op. In 1984 werd de bedrijfsnaam Paul Keune & Co. KG omgezet in de naam KEUCO. Het bedrijf is nog steeds in handen van de families de Becker Remy, Himrich en König. De belangrijkste aandeelhouders zijn allemaal familieleden van de oprichters van destijds. 
Vandaag de dag staat KEUCO onder leiding van Engelbert Himrich, directeur-aandeelhouder, en Hartmut Dalheimer en Manfred Normann, directeur. 

INNOVATIE 


KEUCO-producten maken indruk dankzij hun uitstekende design, gebruiksgemak en technische raffinesse. Het motto om zich voortdurend te verbeteren is het credo van elke nieuwe ontwikkeling van de complete leverancier van hoogwaardige badkamerinrichting. Functionele bijzonderheden die de tand des tijds doorstaan ​​in het dagelijks leven, zoals antidiefstal-toiletpapierrolhouders, uiterst duurzame LED-lampen of de IXMO-kranen, die verschillende functies in de kleinste ruimtes combineren, zijn kenmerkend voor de eigen ontwikkelingen van KEUCO.

"Wie altijd maar doet wat hij al kan, blijft altijd wat hij al is."

Henry Ford

DESIGN 


Design en functionaliteit spelen al sinds de oprichting van KEUCO in 1953 een sleutelrol. De producten moeten esthetische vormen combineren met zinvolle functionaliteiten. Een vereiste die consequent in acht genomen wordt vanaf het idee tot aan de implementatie ervan. KEUCO werkt al jaren samen met ontwerpers. Al in de jaren zeventig werkte KEUCO met Luigi Colani om accessoires, verlichting en spiegels te produceren voor de bekende "Colani-badkamer", de eerste complete badkamer die werd ontwikkeld in samenwerking met Villeroy & Boch en Grohe. Andere bekende ontwerpers zoals Matteo Thun, Christoph Ingenhoven, Reiner Moll en Dominik Tesseraux volgden.

Door het samenspel van innovaties, gepassioneerde medewerkers, de productie "made in Germany" en bekende ontwerpers, biedt KEUCO vandaag de dag complete badkamers in een klasse apart aan.

Samen met Dominik Tesseraux zijn er al verschillende EDITIONS tot stand gekomen - collecties met producten voor de hele badkamer, die alle productcategorieën in één consistent ontwerp verenigen: kranen en accessoires, verlichting en spiegels, spiegelkasten, badkamermeubels en wastafels. Deze holistische benadering en de bijpassende, goed gevormde oplossingen voor alles rond de wastafel, zijn terug te vinden in de KEUCO EDITIONS.

Veel van KEUCO's innovatieve badkamerontwerpconcepten en -producten hebben grote designprijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, de Design Plus Award, de German Design Award, de IF Design Award en de Iconic Award.

Onze merken