opc_loader

Menu

Hans Grohe

Hans Grohe

hansgrohe accessoires: stijlvolle puntjes op de i voor je badkamerstyling


Maak je badkamerstyling af met de juiste accessoires. hansgrohe biedt hoogwaardige handdoekrekken, zeepdispensers, doucheplanchetten, closetrolhouders en veel meer handige extra's. Deze badkamerartikelen gaan niet alleen lang mee, maar passen met hun moderne, tijdloze design perfect bij alle hansgrohe douches en mengkranen. Zo creëer je eenheid in de stijl van je hele badkamer.

54 Artikelen

Highlights aanbrengen met glansrijk design en hoogwaardige materialen 

Modern? Klassiek? Avant-garde? Voer je badkamerstijl consequent door. Met stijlwerelden wil hansgrohe je inspireren en passende producten aanreiken. hansgrohe accessoires zijn hierbij het puntje op de i. Hun oppervlak, vormgeving of kleur zet het ontwerpidee van de betreffende productserie voort. In de oppervlakken chroom of brushed nickel – de keus is aan jou. hansgrohe badkameraccessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, tenslotte moeten ze bestand zijn tegen langdurige en regelmatige belastingen.
De WC-borstelhouders hebben een houder van metaal en bestaan zelf uit messing en kristalglas of keramiek. Deze materiaalcombinatie vind je ook bij de zeepschalen, lotiondispensers en drinkbekers. Dat maakt ze mooi en onderhoudsvriendelijk. Handdoekrekken en badlakenrekken kunnen ook d.m.v. een metaalhouder aan de wand worden bevestigd. De stangen zelf zijn van sterk messing. Het maakt niet uit of je voor het eenvoudige handdoekrek of de zwenkbare tweearmige variant kiest: met functionele badkameraccessoires van hansgrohe heb je het gemak altijd binnen handbereik.