opc_loader

Menu

Douchezitting met verkorte zitdiepte

Soms is een douche zo krap, dat plaatsing van een douchezitting passen en meten is. deze compacte douchezitting kan een oplossing bieden, dankzij de geringe afmetingen. Het model met rugleuning en armleggers is slechte 445 mm diep, het model zonder rugleuning en armleggers zelfs maar 375 mm!

Handicare kleur

414,75
SKU
L12203.0011-02
Kunststof zitting, opklapbaar
ja
Zitbreedte
450mm
Zitdiepte
315mm
geschikt voor gebruikers tot
100 Kg
rugleuning van HT-bekleding
ja

Zowel de zitting als het rugdeel zijn voorzien van HT-bekleding, een strak verlijmd doek dat zich enigszins vormt naar het lichaam tijdens gebruik. De bekleding van de zitting ligt vlak met de buis, waardoor zijwaartse en staande transfers gemakkelijker uit te voeren zijn. De zitdiepte bedraagt 315 mm.

De variant met armleggers biedt comfortabele steun aan de onderarmen tijdens het zitten. Dankzij de lengte van de armleggers is het mogelijk er op te steunen tijdens het opstaan en gaan zitten. De voorzijde van de armleggers ligt prettig in de hand.

De armleggers kunnen individueel worden opgeklapt, bijvoorbeeld voor een zijwaartse transfer. De armleggers zijn bestand tegen de zijwaartse krachten die tijdens het zijwaarts schuiven worden uitgeoefend.

In neergeklapte toestand steunen de armleggers af aan de achterzijde van de rugleuning. Daardoor is het klemgevaar voor vingers, haren of huid nihil.

De douchezittingen met verkorte zitdiepte kunnen worden voorzien van een hulppootset. Voor de Soft shower seats van Handicare is alleen de hulppootset LI2214.001x-xx toepasbaar. Dit is aan te raden indien het lichaamsgewicht van de gebruiker > 100 kg is of bij twijfel over de sterkte van de wand. De hulppootset is geschikt voor douchezittingen met een zithoogte van vloer tot bovenkant zitting tussen 440 en 590 mm.

De belangrijkste voordelen van douchezitting met verkorte zitdiepte zijn:

  • nagelvaste, compacte douchezitting
  • zitting en eventueel armleggers kunnen worden opgeklapt na gebruik
  • HT-bekleding vormt zich naar het lichaam van de gebruiker

Douchezitting met verkorte zitdiepte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Douchezitting met verkorte zitdiepte

Meest recente reviews

,

Aanbevolen artikelen:
Laatst bekeken items