opc_loader

Menu

Douchekruk

De Handicare douchetaboeret kan gebruikt worden om te zitten onder de douche, maar ook bij de wastafel. Dit is prettig voor gebruikers met een verminderd uithoudingsvermogen of een slechte balans. De taboeret is uitermate stabiel door de breder uitlopende poten.

Breedte

Douchekruk leuning

613,50
SKU
200601112/LI2002.0014-02

De taboeret is voorzien van een duurzame polyurethaan zitting. Deze zachte zitting voelt prettig aan voor de huid en neemt relatief snel de lichaamstemperatuur aan. Door de openingen in de zitting stroomt water snel van de zitting af. De zithoogte kan eenvoudig voor iedere gebruiker worden ingesteld, zonder gereedschap. Dit kan in 8 stapjes van een zithoogte van 415 mm tot een zithoogte van 585 mm.

De twee doorlopende en vaste armsteunen bieden steun tijdens het zitten en met name tijdens het opstaan en gaan zitten. De armsteunen liggen prettig in de hand voor het optillen of verzetten van de taboeret.

Het ontwerkp is volledig symmetrisch. Hierdoor is de taboeret aan beide zijden te gebruiken: met de benen richting de wastafel, maar ook andersom met de rug naar de wastafel en de benen bijvoorbeeld onder de douche. Dit heeft als voordeel dat de taboeret minder vaak verplaatst hoeft te worden.

De taboeret bestaat uit 100% roestvrije materialen. De poten zijn voorzien van antislip doppen met drainage gaten, waardoor de taboeret gegarandeerd stabiel staat.

De belangrijkste voordelen van dit product zijn:

  • compacte, stabiele zitvoorziening in de douche of bij de wastafel
  • symmetrisch ontwerp waardoor bruikbaar aan beide zijden
  • optionele rugleuning die zonder gereedschap te bevestigen is

Douchekruk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Meest recente reviews

,

Aanbevolen artikelen:
Laatst bekeken items
486,50