opc_loader

Wensenlijst

Wandhaakje Massaud

Door de natuur geïnspireerd

Een collectie voor iedereen die van het natuurlijke houdt.  Massaud beantwoordt het verlangen van de mens naar harmonie. Het kraanhuis herinnert aan een grashalm, de schwallstraal stroomt als een waterval, het bad lijkt op een meer. Laat de hectiek van alledag achter u en dompel uzelf onder in de natuur.

De gehele Axor Massaud serie, klik hier.

Artikelnummers
SKU:
42237
Kenmerken
Wandmodel:
ja
1 haak:
ja
Axor special finishen levertijd:
10 weken
Kleur:
12 verschillende finishen
Zet op wensenlijst
240,00
AXOR kleur
Beschrijving

Jas- en handdoekhaken

Een zorgvuldig uitgekozen badkamer wil je natuurlijk graag netjes houden. Achteloos op de grond gekwakte kledingstukken en overal overheen gedrapeerde handdoeken moeten het design-sanitair niet aan het zicht onttrekken. Jas- en handdoekhaken zijn daarom essentieel en onze professionele monteurs denken graag met u mee om deze zo te bevestigen, dat de eraan opgehangen items zoveel mogelijk buiten beeld blijven.

De haakjes worden dagelijks gebruikt en dus zijn goede kwaliteit en degelijke montage zeer belangrijk.

Extra informatie

AXOR finishplus.Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Beoordelingen (0 )
Wandhaakje Massaud heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: