opc_loader

Wensenlijst

Staand handdoekhouder Massaud

Door de natuur geïnspireerd

Een collectie voor iedereen die van het natuurlijke houdt.  Massaud beantwoordt het verlangen van de mens naar harmonie. Het kraanhuis herinnert aan een grashalm, de schwallstraal stroomt als een waterval, het bad lijkt op een meer. Laat de hectiek van alledag achter u en dompel uzelf onder in de natuur.

De gehele Axor Massaud serie, klik hier.

Artikelnummers
SKU:
42270
Kenmerken
Staand model:
ja
Hoogte:
1931mm
Axor special finishen levertijd:
10 weken
kleur :
12 verschillende finishen
Zet op wensenlijst
2.881,25
AXOR kleur
Beschrijving

Handdoekhouders

Zoals u in de verzameling van door ons geselecteerde producten kunt zien, bestaan er handdoekhouders in vele soorten en maten. Belangrijk is dat de handdoekhouder zowel met als zonder handdoek erop goed past in de sfeer van de badkamer. En natuurlijk is het minstens zo belangrijk dat de handdoekhouder dusdanig is bevestigd dat uw handdoek snel droogt en altijd makkelijk te grijpen valt.

Extra informatie

AXOR finishplus.Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Beoordelingen (0 )
Staand handdoekhouder Massaud heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: