opc_loader

Wensenlijst

Closetrolhouder Massaud

Een collectie voor iedereen die van het natuurlijke houdt.  Massaud beantwoordt het verlangen van de mens naar harmonie. Het kraanhuis herinnert aan een grashalm, de schwallstraal stroomt als een waterval, het bad lijkt op een meer. Laat de hectiek van alledag achter u en dompel uzelf onder in de natuur.

De gehele Axor Massaud serie, klik hier.

Artikelnummers
SKU:
42236
Kenmerken
Model:
Wandmodel
Klep:
Zonder klep
Kleur:
16 Verschillende finishen
Axor special finishen levertijd:
10 weken
Zet op wensenlijst
312,50
AXOR kleur
Beschrijving

Toiletrolhouders

Een toiletrolhouder draagt in hoge mate bij aan de uitstraling van de toiletruimte. Het is daarom van belang dat het design ervan goed past bij het uitgekozen sanitair. Tevens is de plek van bevestiging erg belangrijk. De toiletrolhouder moet immers het comfort van het toiletgebruik verhogen en zeker niet in de weg staan; ook niet wanneer de houder gevuld is met een dikke rol papier.

Extra informatie

AXOR finishplus.Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Beoordelingen (0 )
Closetrolhouder Massaud heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: