opc_loader

Wensenlijst

Closetborstel garnituur Massaud

Door de natuur geïnspireerd

Een collectie voor iedereen die van het natuurlijke houdt.  Massaud beantwoordt het verlangen van de mens naar harmonie. Het kraanhuis herinnert aan een grashalm, de schwallstraal stroomt als een waterval, het bad lijkt op een meer. Laat de hectiek van alledag achter u en dompel uzelf onder in de natuur.

De gehele Axor Massaud serie, klik hier.

Artikelnummers
SKU:
42235
Kenmerken
Staand model:
ja
Porselein:
ja
Witte toiletborstel:
ja
Axor special finishen levertijd:
10 weken
kleur:
12 verschillende finishen
Zet op wensenlijst
432,50
AXOR kleur
Beschrijving

Toiletborstel garnituur

We hopen allemaal dat onze mede-toiletgebruikers ze gebruiken, maar hebben tegelijkertijd toch ook liever niet dat ze al te veel in het zicht hangen….  De design toiletborstels die wij aanbieden hebben een keurige, fraaie vormgeving en worden op een discrete plek aan de wand bevestigd, zodat u er gemakkelijk onder schoon kunt maken, maar de borstel toch altijd voor het grijpen hangt.

Extra informatie

AXOR finishplus.Veredeld in perfectie.

Briljant robuust. Duurzaam. AXOR finish plus oppervlakken zijn buitengewoon. Tien keer harder dan gegalvaniseerde oppervlakken. met schitterende kleuren. Bijzonder bestendig. Dankzij het hoogcomplexe proces van fysische dampafzetting (PVD), waarmee de oppervlakken gecoat zijn.

Zirkonium moleculen verdampen. Onder vacuüm. Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiterst nauwkeurig. Bijzonder duidelijk bij de geborstelde varianten.

Beoordelingen (0 )
Closetborstel garnituur Massaud heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: