opc_loader

Decorabad.nl, de winkel voor al uw badkamer accessoires, met eigen proffesionele montageservice.

Door de corona virus, kunnen wij de showroom door middel van filmpjes in uw huiskamer brengen.

Merken

                   THE FINISHING TOUCH VOOR UW BADKAMER

De tijd dat de badkamer uitsluitend een functionele was, ligt ver achter ons. Steeds meer mensen beschouwen de badkamer als een plek om tot rust te komen. De luxe en het comfort die geboden worden in een moderne badkamer dragen in hoge mate bij aan de beleving van de persoonlijke lifestyle. En vaak vormen zij een rustgevend tegenwicht tegen het hoge tempo van onze veeleisende maatschappij.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat men bij het betrekken van een nieuwe woning doorgaans veel tijd en zorg besteedt aan het samenstellen van de badkamer. Het alleen maar uitkiezen van het sanitair, de tegels en de kranen is daarbij echter niet voldoende. Het zijn juist de accessoires die de badkamer helemaal af maken. En het zijn ook de accessoires die de badkamer persoonlijk en echt van u maken. De accessoires brengen een badkamer tot leven; zij vormen de finishing touch.

En juist omdat de accessoires zo belangrijk zijn, is het verwonderlijk dat veel mensen nauwelijks zorg besteden aan het uitkiezen ervan. En helaas komt het ook regelmatig voor dat een nieuw geplaatste badkamer volledig geruineerd wordt door het onvakkundig aanbrengen van accesoires. Tegels breken, er wordt dwars door waterleidingen geboord, aangebrachte plankjes komen onder het gewicht van één flesje aftershave alweer los van de muur, gelooft u ons: wij hebben het echt allemaal gezien.

ONS TOTAAl CONCEPT

Wij leveren niet alleen accessoires van alle A-merken, maar begeleiden u ook graag in het maken van de juiste keuzes, om zo te waarborgen dat de accessoires die u uitkiest goed passen bij uw nieuwe badkamer. Ook komen wij de aangeschafte accessoires graag bij u monteren. In de meeste gevallen doen wij dit gratis. Hiertoe gebruiken wij uitsluitend professioneel gereedschap, zoals diamantboren. Ook beschikken wij over scanapparatuur, die de loop van water- en gasleidingen achter de wand in kaart kunnen brengen. 

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien
Menu