opc_loader

Wensenlijst

Asis Prime. Emco.

Prime LED-lichtspiegelkast. Te verkrijgen met een spiegel of wit glas achterwand.

Model met lichtpakket: lichtsterkte en lichtkleur - koud / warm - traploos dimbaar. 

Keuze mogelijkl uit 1 / 2 0f drie deuren.

Artikelnummers
SKU:
949706059
Zet op wensenlijst
1.866,06
Asis prime achterwand
Breedte Asis Prime
verlichtings pakket
Beschrijving

In een badkamer vallen altijd veel kleine spullen op te slaan. Denk aan tandpasta, flesjes lotion, deodorant, contactlens- en kunstgebit attributen, noem maar op. Een kast is daarom een must, maar in veel badkamers is de ruimte beperkt, en je wilt toch ook graag een mooie grote spiegel aan de wand… Een spiegelkast is dan dè oplossing. Alles netjes opgeruimd en toch genoeg ruimte om jezelf te bewonderen en/of vermanend toe te spreken.

Wij bieden fraaie spiegelkasten in allerlei soorten en maten. Graag attenderen wij u op de kasten met dubbelzijdige spiegels (ook een spiegel aan de binnenkant van de deur), zodat u ook met geopende deur niets van uw eigen spiegelbeeld hoeft te missen en u bijvoorbeeld eenvoudig kunt kijken hoe uw kapsel er van de achterkant uitziet.

Extra informatie

De Asis Prime: Hoogwaardige aluminiumconstructie met deuren aan beide zijden verspiegeld, een verspiegelde of witte glazen achterwand. 2 Variabele instelbare glazen leggers, lichtschakelaar en stopcontact, neutraal-witte LED-verlichting.

Beoordelingen (0 )
Asis Prime. Emco. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: