opc_loader

Wensenlijst

Zwenkbare papagaai

Personen die op een brancard of in bed liggen, willen kunnen verliggen of verzitten. Dit kan door middel van armleggers, maar deze zijn niet altijd aanwezig of geschikt. Een steungelegenheid bóven de gebruiker, een papegaai genaamd, kan dan een oplossing bieden. Men moet dan wel in staat zijn het eigen gewicht te tillen.

Artikelnummers
SKU:
LI2613.0001-02
Zet op wensenlijst
255,25 255,25 U bespaart: 0%
Beschrijving

De papegaai wordt aan de muur gemonteerd. In de bevestiging is een wegzwenk-systeem ingebouwd dat het mogelijk maakt de papegaai weg te draaien naar de muur. Zo zit de papegaai niet in de weg tijdens verzorging en/of transfers met verzorgers en andere hulpmiddelen zoals een tillift.

De papegaai kan, door middel van een koord, vergrendeld worden op 0º, 45º, 90º, 135º en 180º.  Het koord voor de vergrendeling kan ook vanuit een liggende positie bediend worden.

De handgreep kan op de juiste hoogte ingesteld worden dankzij een in lengte verstelbare nylon band. Deze band, die wordt meegeleverd met de papegaai, is voorzien van een kunststof handgreep in triangelvorm.

LET OP: deze manier van tillen doet een beroep op armen, schouder en rug. Bespreek op voorhand met een professional, bijvoorbeeld een paramedicus, of deze oplossing geschikt is voor u.

De papegaai wordt geleverd in één van onze standaardkleuren (zie overzicht). De handgreep is lichtgrijs.

De belangrijkste voordelen van de papegaai zijn:

  • Eenvoudige oplossing om te verliggen of verzitten
  • Kunststof handgreep die geschikt is voor zowel grotere als kleinere handen
  • Verstelbaar in hoek middels een koord dat vanuit liggende houding bediend kan worden

Extra informatie

Beoordelingen (0 )
Zwenkbare papagaai heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: