opc_loader

Decorabad.nl, de winkel voor al uw badkamer accessoires, met eigen proffesionele montageservice.

Door de corona virus, kunnen wij de showroom door middel van filmpjes in uw huiskamer brengen.

Merken
Grohe

GROHE is 's werelds marktleider in de sanitairbranche.

Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel om je overal en altijd "Pure Freude an Wasser" te bieden.

De accessoires van de Essentials serie zijn modern, tijdloos en aantrekkelijk. Ze maken je badkamer compleet. De accessoires zijn geschikt voor alle stijlen badkamers. Ze zijn behandeld met GROHE StarLight® technologie, een stralende verchroomde afwerking die perfect past bij alle series GROHE kranen.

KIWA PRODUCTCERTIFICERING VOOR GROHE PRODUCTEN 

Productcertificering door KIWA, een onafhankelijke, geaccrediteerde keuringsinstantie, geeft gebruikers van een product het gerechtvaardigde vertrouwen dat het product aan vooraf vastgestelde eisen voldoet. De eisen aan de eindproducten liggen vast in een BRL (beoordelingsrichtlijn) en komen tot stand in samenspraak met alle betrokken partijen: producenten, afnemers, KIWA zelf en een College van Deskundigen op een bepaald vakgebied. KIWA houdt bovendien toezicht op op de kwaliteitsbewaking van GROHE waardoor onze producten steeds voldoen aan de gestelde eisen.

Een groot deel van het GROHE productassortiment heeft een KIWA productcertificaat.

ONZE KERNWAARDEN

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Aan deze vier fundamentele pijlers toetsen wij wat we doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan jouw wensen en gericht zijn op de praktijk. We leggen de lat hoog omdat we van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen).  Resultaat: 1
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen).  Resultaat: 1
Menu