opc_loader

Decorabad.nl, de winkel voor al uw badkamer accessoires, met eigen proffesionele montageservice.

Merken

Welkom op de site van Decorabad.

Wij als partner van GévierDales verantwoordelijk voor de finishing touch van de levering van uw nieuwe badkamer. Wij leveren en monteren de accessoires die ervoor zorgen dat een fraaie vormgegeven badkamer ook makkelijk te gebruiken valt. Wij snappen dat je een droge handdoek letterlijk voor het grijpen wilt hebben als je onder de douche vandaan komt, dat een spiegelkast op de goede hoogte moet hangen en dat je bij de montage van accessoires niet dwars door leidingen heen moet boren. Dit lijken open deuren, maar wij hebben heel veel situaties gezien waarin het besparen op accessoires en de montage ervan letterlijk alle plezier van de nieuwe woning om zeep hielp (om maar even in badkamer termen te blijven…).

In de meeste gevallen monteren wij de bij ons aangeschafte accessoires GRATIS en als klant van GévierDales krijgt u bovendien nog een aantrekkelijke korting op de totale aanschafwaarde bij ons. Vul het onderstaande contactformulier in om aanspraak te maken op deze korting en neem vervolgens een kijkje in onze online catalogus van badkamer accessoires.

Wilt u liever, of aanvullend, een afspraak met één van onze adviseurs? Dan kan dat gesprek plaatsvinden in de GévierDales showroom. Voor het maken van een afspraak kunt u ook het onderstaande contactformulier gebruiken.

Veel plezier met het uitzoeken van uw badkamer accessoires!

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien
Menu