opc_loader

Wensenlijst

Vloer- en wandtegels repareren

Een beschadigde vloer- of wandtegel repareren?  Met Picobello reparatieset tegels en keramiek of Beltraco Sanitairfiller reparatieset voor keramiek kunnen wij de vloer- of wandtegels repareren zonder hak- en breekwerk!
Bij iedereen gebeurt het weleens dat er iets op een tegel valt en dat er een stukje vanaf breekt of dat er een scheurtje in zit. Maar ook verkeerde geboorde gaatjes kunt u repareren. Voor het repareren van o.a. vloer- en wandtegels hebben wij een aantal de juiste producten; Kerami-Fill en Beltraco Lichtuithardende en Zelf-/DUO uithardend vulmiddel. 

Kerami-Fill is een natuurwas waaraan steengruis is toegevoegd en dat gesmolten moet worden voor het repareren van een vloertegel. Voor de verzegeling (bescherming) van de gerepareerde plaats wordt een blanke lak op gespoten die zowel mat, glans of hoogglans . De kleuren zijn onderling te mengen, Kerami-Fill vulmiddel is zo te mengen dat wij de juiste kleur weer kunnen aanbrengen.. 
 

Beltraco Lichtuithardend reparatiesets zijn reparatiesets met een licht uithardend vulmiddel, gelieerd aan tandtechniek, dat uithard middels LED-licht(blauw licht). De vloertegels zijn door middel van deze unieke methode te repareren. De Beltraco Lichuithardend (LCA) voor keramiek is uitermate geschikt om kleine beschadigingen tot 3 cm. zoals krassen, gaatjes, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van vloertegels te repareren. Let op: niet geschikt voor haarscheurtjes, scheuren of door en door gaten. De vloertegel kan na de reparatie direct weer gebruikt worden, dus geen hak- en breekwerk aan uw vloer.